58648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-58648,page-child,parent-pageid-58597,select-core-1.5,pitch-child-child-theme-ver-1.2.1,pitch-theme-ver-3.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Title Image

E-Marketing

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

E-marketing

Zoek je een specialist in social media marketing die uw bedrijf op de kaart kan zetten? DirtyHippos uit Meerhout is een specialist op alle vlakken van online marketing en dus ook in social media marketing. Het is erg belangrijk dat je bedrijf online en dus ook op social media, sterk staat. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste aanpak een bedrijf enorm kan laten groeien en zorgen daarom voor op maat gemaakte oplossingen.

 

Social media marketing via ons bureau

Als fullservicemarketingbureau zijn we voornamelijk gespecialiseerd in online marketing. Daaronder valt dus ook social media marketing. Er zijn ondertussen al heel wat sociale netwerk kanalen in de wereld geïntegreerd. De meest bekende kanalen zijn Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok en YouTube. Elk kanaal werkt op zijn eigen manier en achterliggend speelt er ook heel wat af. Als je regelmatig actief bent op social media, zal dat alleen maar vruchten afwerpen. Je bent betrokken met je volgers en dat is toch wel het punt dat je wilt bereiken. Om dat te bekomen is het aangeraden om te adverteren op deze kanalen. Daarnaast is het aangewezen op een bepaalde lijn te volgen op je kanaal. Dat kan bijvoorbeeld een huisstijl met professioneel logo zijn, maar ook de ontwerpen zijn een belangrijke pijler. In je post kan je ook een link naar het product of de website vermelden. Daarnaast is er ook Instagram en Facebook shopping.

 

Conversie creëren

Via de social media marketing kan je potentiële klanten lokken naar je webshop of website. Het is dan de bedoeling dat ze overgaan tot het aankopen van je product of het aanvragen van de dienst die je aanbiedt. Het is dus belangrijk dat je een professionele webshop laat bouwen. Wij zorgen voor mooie foto’s, dankzij onze interne fotografen, voorzien een professionele lay-out en doordachte teksten. Met behulp van SEO en SEA kunnen wij bovendien de vindbaarheid van je website vergroten.

 

Laat de marketing op sociale media aan ons over

Indien je wilt dat meer mensen jouw bedrijf vinden op social media, laat je de marketing het best over aan ons bedrijf uit Meerhout. Heb je vragen over onze diensten of wil je een afspraak maken? Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32 14 39 69 50 of stuur een e-mail naar info@dirtyhippos.be.

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»