Title Image

Fotografie

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

Fotografie / Productfotografie

De content van een website of webshop bestaat voornamelijk uit afbeeldingen en teksten. De afbeeldingen van jouw producten staan toch wel centraal aangezien het de bedoeling is deze te verkopen. Heb je vooral samengestelde producten in de aanbieding dan is het nog steeds aangeraden om alle producten apart te presenteren. 

 

Meer informatie op de webshop of website betekent meer bereik en bekendheid. Alles wordt ten slotte gelezen. Daarnaast vinden potentiële klanten het interessant om beelden te bekijken, zonder een foto is het moeilijk om dit te visualiseren. Naast de omschrijving is dit het toch wel aangeraden om voldoende informatie te lossen. 

 

Niet enkel productfotografie is interessant voor bedrijven, portretfotografie kan ook een onderdeel zijn van de nodige fotografie. Wil je graag alle personeelsleden met een mooie profielfoto op de website, dit is perfect mogelijk natuurlijk. 

 

Zit je in een bepaalde sector waarbij de producten of diensten die jij aanbrengt op verplaatsing zijn, ook dit is een onderdeel dat DirtyHippos voor zijn rekening neemt. Presenteer je kleding en zijn er modellen die je mooie setjes presenteren, hoe jammer zou het zijn dat hier geen mooie foto’s van gemaakt zijn. Deze kunnen niet enkel op de website gebruikt worden maar voor social media zijn deze beelden ondenkbaar. 

 

Onze studio is een perfect om heel wat beelden te maken. Het is uiteraard ook een optie om op verplaatsing te komen. In sommige gevallen is er geen andere optie dan ter plekke te komen, denk bv. aan een bedrijf die tot de categorie tuinaanleg hoort. 

 

Kortom, voor elke soort fotografie hebben wij de juiste tools.

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»