Title Image

Logo & Huisstijl

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

Professioneel logo laten ontwerpen in de Kempen

Wil je een professioneel logo laten ontwerpen door een bedrijf in de Kempen? DirtyHippos uit Meerhout helpt je graag! Wij zijn gespecialiseerd in praktisch alle vormen van digital marketing. Indien je een professioneel bedrijfslogo wilt laten maken, zorgen wij voor een ontwerp dat volledig aansluit bij de huisstijl van je bedrijf in de Kempen en omstreken. Een huisstijl is het geheel aan vormen, beelden, kleuren, typografie en taalgebruik waarmee jouw bedrijf naar buiten toe treedt en zich onderscheidt van andere aanbieders.

 

Een professioneel logo en huisstijl laten ontwerpen door ons digitale marketingbureau in de Kempen

Een professioneel logo laten ontwerpen doe je het best bij een echte specialist in digitale marketing, zoals DirtyHippos uit Meerhout in de Kempen. De huisstijl en logo zijn niet enkel om het mooie plaatje te creëren, het heeft verschillende communicatieve functies. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een mooi en professioneel logo te laten ontwerpen voor uw bedrijf in de Kempen en omstreken. Het is een kwestie van make-or-break, een aantrekkelijke huisstijl kan het laatste duwtje in de rug zijn voor een klant om voor jouw bedrijf te kiezen. Een logo, en bij uitbreiding de huisstijl, creëert het imago van je bedrijf. Wil je dat je klanten een ander beeld hebben van je bedrijf? Dan kan je bij ons bedrijf in de Kempen een nieuw bedrijfslogo laten maken. Een origineel logo en mooie huisstijl zorgen ook voor herkenning. Dankzij een huisstijl en logo komt jouw bedrijf geloofwaardiger en betrouwbaarder over bij het publiek. Het oogt ordelijk en verzorgd, dat is iets waar potentiële klanten enorm op letten en sneller naar zullen grijpen dan naar een bedrijf dat slonzig oogt.

 

Een bedrijfslogo laten maken in de Kempen voor verschillende media

Wil je een professioneel logo laten ontwerpen door ons bedrijf in de Kempen? Dan kan je het bedrijfslogo dat je bij ons wilt laten maken op verschillende plaatsen in de Kempen en omstreken laten pronken! Zo kan je bij ons een website laten maken waar we je logo en huisstijl aan kunnen toevoegen. Daarnaast kan je ook een brochure of een catalogus laten maken. Ook daar moet het nieuwe bedrijfslogo dat je bij ons bedrijf in de Kempen hebt laten maken uiteraard op te vinden zijn!

 

Laat je bedrijfslogo door ons bedrijf in de Kempen ontwerpen

Wil je je bedrijfslogo en huisstijl laten maken door ons bedrijf uit Meerhout in de Kempen? Of heb je al een huisstijl van je bedrijf in de Kempen of daarbuiten en wil je een professioneel logo laten ontwerpen dat daar volledig bij aansluit? Laat de marketing van je bedrijf aan ons over! Maak een afspraak via het contactformulier, bel naar het nummer +32 14 39 69 50 of stuur een e-mail naar info@dirtyhippos.be.

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»