58606
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-58606,page-child,parent-pageid-58597,select-core-1.5,pitch-child-child-theme-ver-1.2.1,pitch-theme-ver-3.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Title Image

Webshop laten maken

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

Webdesign

Wil je een professionele webshop laten maken? DirtyHippos uit Olen is je partner! De dag van vandaag is het haast onmogelijk om mee te draaien in de ondernemerswereld als er geen website of webshop online staat. Het is dan ook zo ingeburgerd bij de mensheid om alles online op te zoeken. Een website kan alleen maar voordelen geven. Je kan jouw producten en/of diensten online tentoonstellen en hierover alle informatie geven die je daarover kwijt wil. Om een mooie en goed werkende website te bekomen, komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken. Daarom is het een goed idee om je webshop te kopen bij en te laten bouwen door een echte specialist als ons.

 

Waarom zou je een webshop laten maken door ons bedrijf?

Wij zijn een fullservicemarketingbureau en zijn gespecialiseerd in online marketing. We hechten veel belang aan de wensen van de klant en elk product of dienst is anders voor ons. We doen dan ook veel research wanneer je een webwinkel wilt laten maken door ons. Zo zijn kleuren bijvoorbeeld een belangrijke factor bij het laten maken van een professionele webshop. Samen met een professioneel logo, dat je ook door ons kunt laten maken, bepalen de kleuren van je webshop het imago en de sfeer van je business. Je kan bovendien perfect een webwinkel laten maken en deze combineren met een fysieke winkel.

 

Een webshop met professionele foto’s laten maken

Wanneer je een webshop wilt laten bouwen, is het ook belangrijk dat er professionele foto’s gebruikt worden om je producten af te beelden. Daarom is DirtyHippos de perfecte partner voor jou. Wij hebben namelijk zelf interne fotografen die we inschakelen wanneer jij beslist om een webwinkel bij ons te kopen. Deze foto’s worden meestal in de studio gefotografeerd met een witte achtergrond. De productomschrijving moet natuurlijk ook volledig zijn. Jouw klanten willen immers graag weten wat ze kopen. Ook dat komt ongetwijfeld in orde wanneer je beslist om je professionele webshop door ons te laten maken. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de kleine lettertjes, zoals de algemene voorwaarden en het privacybeleid juist zijn geschreven, zodat je niet in de problemen komt.

 

Volledige service bij het kopen van een webshop

Indien je een webshop door ons gaat laten bouwen, stopt onze service daar niet. De nazorg van een website of webshop is even belangrijk als het maken ervan. Deze moet onderhouden worden en aandacht krijgen. Het achterliggende is even belangrijk en dat is iets waar DirtyHippos steeds achter staat. Daarnaast is het belangrijk dat de professionele webwinkel die je door ons wilt laten maken, gevonden wordt. Wij kunnen de vindbaarheid verhogen met behulp van SEO en SEA. Ook voor andere vormen van marketing voor uw bedrijf, zoals social media marketing reken je op ons.

 

Contacteer ons om je webwinkel bij ons te laten maken

Wil je een professionele webshop laten bouwen door de specialisten van ons bedrijf uit Olen? We komen graag samen om ideeën uit te wisselen! Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32 14 39 69 50, door een e-mail te sturen naar info@dirtyhippos.be of via het contactformulier.

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»