fbpx
2694
page-template,page-template-page-boxed,page-template-page-boxed-php,page,page-id-2694,page-child,parent-pageid-403,select-core-1.5,pitch-child-child-theme-ver-1.2,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Beste ondernemers,

Evenementen geannuleerd, internationale activiteiten stopgezet, bedrijven gesloten … het coronavirus beheerst de media en ieders doen en laten, waardoor de wereld op z’n kop lijkt te staan.

Hoewel het essentieel is om de voorzorgsmaatregelen van de federale overheid te respecteren en zo de verspreiding van het coronavirus te stoppen, zijn we ons bewust van de enorme impact van de maatregelen op je onderneming. Zowel financieel als familiaal, het is een moeilijke opgave om je omgeving veilig te stellen. Laat staan om marketing  te kunnen voeren.

Toch leeft er een enorme wilskracht en doorzetting onder ons.  Bewijs zijn een torenhoge dosis solidariteit, creativiteit, gezond verstand en positivisme bij de aanpak van deze crisis.

DirtyHippos wil ook zijn mede ondernemers helpen. Wij kunnen niet zomaar onze diensten gratis aanbieden, maar kunnen wel een stuk op de moeilijke weg naar heropstart tegemoet komen.

DirtyHippos doet marketing, maakt webshops, maakt advertenties, maakt logo’s en zoveel
meer
. Om de heropstart na deze crisis te vergemakkelijken willen we de KMO’s meer veerkracht bieden.   

Wij kunnen uw firma op de voorgrond zetten.

Ons uurtarief laten we sterk zakken voor u… in plaats van € 55,00 brengen we deze naar € 45,00*.
Daarnaast kan de kostprijs voldaan worden in een afbetaling van 6 maanden*, zonder bijkomende kosten.

Goede moed aan jullie allemaal.

Meer dan ooit kunnen jullie rekenen op ons. Ook in de toekomst zijn we er om al jullie dromen en ondernemingen vol goede moed, drive en volharding te ondersteunen en te doen slagen.

DirtyHippos

Bart Muys

Zaakvoerder

* Onze acties beschreven op deze pagina zijn geldig tot eind september 2020.