fbpx
2661
page-template,page-template-page-boxed,page-template-page-boxed-php,page,page-id-2661,page-child,parent-pageid-403,select-core-1.5,pitch-child-child-theme-ver-1.2,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Strategie

Ieder bedrijf of organisatie heeft een duidelijke visie en een sterk plan nodig. Een plan dat iedereen kan begrijpen en kan achter staan om het succesvol te maken. Soms kan die visie vertroebeld zijn en moet het bedrijf met nieuwe ogen bekeken worden. Hoe je jouw doelgroep wil bepalen, de missie en visie wil vaststellen of hoe je het bedrijf naar buiten wil brengen, DirtyHippos kan jouw merk de visibiliteit geven die het nodig heeft.

Marketingstrategie

Contentstrategie

Persoonlijke ontwikkeling

Klantprofilering

Productonderzoek

Merk

Geweldige merken zijn net als geweldige persoonlijkheden. Ze zijn uniek, direct herkenbaar en trots om ergens voor te staan. Bij DirtyHippos helpen we jou het merk persoonlijkheid te geven. Door middel van workshops, strategisch denken en creatieve ideeën helpen we je een onderscheidende visuele identiteit en natuurlijke tone-of-voice te krijgen. Het vertalen van jouw merk naar marketing, van je digitale aanwezigheid tot lopende campagnes.

Merk positionering

Merkcreatie

Merk ontwikkeling

Merknaamgeving

Merkidentiteit

Creatieve ondersteuning

Digitaal

We zien websites niet alleen als content infrastructuren. We zien ze als een statement van het merk. We gebruiken testen, workshops en onderzoek om doordachte digitale ervaringen te creëren die flexibel en boeiend zijn. Maar we voorzien ze ook van jouw DNA, jouw stijl, waarbij we scherp creatief denken gebruiken om jou een onderscheidende stem te geven ten opzichte van anderen. Dus wanneer we jouw website bouwen, bouwen we ook jouw merk.

Digitale strategie

Website op maat

E-commerce

Digitale marketing

Gegevensanalyse

Campagne

Onderschat nooit de kracht van geweldige campagnes. Ze worden opgemerkt, er wordt over gepraat en ze spreken de taal van uw doelgroep. We beginnen dus altijd met een geweldig kernidee. Vervolgens kiezen we kanalen en werken we op verschillende media om resultaten te bezorgen.

Campagneplanning

Creatief copywriting

Campagne-concepten

Fotografie

Film & animatie

Communicatie

Woorden zijn dynamisch en kunnen verandering beïnvloeden. We zullen uw boodschap uitzenden in boeiende taal en in contact komen met relevante doelgroepen om jouw bedrijf te laten groeien – op papier, op het scherm of in de lucht, we zullen jouw merk laten gelden en op punt houden

Drukwerk

Communicatiestrategie

Contentstrategie

Media relaties

Strategie voor sociale media

Influencer marketing

Fotografie

Fotografie zit ons in het bloed. We helpen merken graag hun eigen kenmerkende visuele stem te vinden. Elke dag praten we met getalenteerde fotografen, regelen we shoots en werken we ideeën uit. Of we nu bezig zijn met campagneshoots, productfotografie of pure fotobewerking… we doen het met passie, energie en expertise.

Studiofotografie

Locatie fotografie

Modefotografie

Campagnefotografie

Ervaringsfotografie

Fotoshoot planning

Fotobewerking.