Liever downloaden en niet lezen…
CONTACT

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Phone: +32 0485 18 48 02
Email: info@dirtyhippos.be

PB1 – DIENSTEN UITGELEGD

 

Marketing
Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen.

Grafisch ontwerp
Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

Web development
Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Hieronder wordt onder andere verstaan: webdesign, client-side en server-side-programmeren en beheer van webservers.

SEO
SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

SEA
SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’, hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten.

Copywriting
Copywriting kent vele vormen en toepassingen. Het schrijven van een tekst voor een folder, website of campagne op social media is een vorm van copywriting.

Print media design
Print media omvat het ontwerpen van het design voor alle soorten drukwerk. Daarna wordt het ontwerp passend gemaakt voor het te bedrukken product.

Logo design
Een logo is een beeldmerk van een bedrijf of merk dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het product. Een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, of bestaan uit tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt, of een combinatie hiervan. Een logo is een belangrijk onderdeel van de huisstijl en het uithangbord van een bedrijf/organisatie.

Campagnes ontwerpen
Campagne design is het ontwerpen van creatieve reclame-uitingen voor online campagnes. Digitale uitingen die binnen online marketing campagnes worden ingezet om uw doelgroep te verleiden en tot de gewenste actie aan te zetten.

Fotoshoots
Elke soort fotografie die passend is binnen een concept die uitgevoerd wordt voor een bedrijf of organisatie.
o.a productfotografie, productfotografie, architectuur fotografie…

GDPR
General Data Protection Regulation
Deze regeling wordt geïmplementeerd in alle plaatselijke privacywetten in alle EU- en EER-landen. De regeling is van toepassing op alle bedrijven die verkopen aan personen in Europa en persoonlijke informatie over deze personen opslaan, ook bedrijven in andere werelddelen. Hierdoor hebben burgers in EU- en EEA-landen meer controle op hun persoonsgegevens en zijn ze ervan verzekerd dat hun informatie overal in Europa beschermd wordt.

E-mail marketing
E-mailmarketing omvat alle vormen van marketing via e-mail. De bekendste vorm van e-mailmarketing is het versturen van nieuwsbrieven. Wanneer (potentiële) klanten de mogelijkheid wordt geboden om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van relevante ontwikkelingen en aanbiedingen kan e-mailmarketing een waardevol communicatie- en promotiemiddel zijn.

Sociale media
Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen die interactie tussen de gebruikers mogelijk maken. Gebruikers op social media kunnen via verschillende kanalen met elkaar communiceren, foto’s en/of video’s publiceren, informatie met elkaar delen, een discussie aangaan et cetera. Bovendien worden social media vaak ingezet als marketingmiddel.

Social media marketing
Social Media Marketing is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Echter is het een middel en geen doel. Het moet dus alleen ingezet worden als het bedrijf en de markt hiervoor geschikt zijn.

Allerhande ICT opdrachten.
ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Deze branche draait om het gebruik van netwerken, computers, printers, telefoons en nog veel meer. Alles bij elkaar noem je het ICT-systeem ofwel informatiesysteem. De ICT gaat over de hardware en software die gebruik maken van de telecom.

Branding
Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Deze vorm van marketing is niet zozeer bedoeld om het publiek aan te zetten tot actie maar meer om brand value op te bouwen en andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is bouwen aan je merk.

Filmen en video editing
Video editing is het creëren van een video/film uit cameraopnamen en eventueel digitale animatie. De beelden worden samengevoegd en worden zo gemonteerd dat ze een mooi geheel vormen.

Voice over
De voice-over of commentaarstem is een stem die in een film of tv-programma buiten het beeld commentaar geeft. Deze vertelstem kan een van de personen of personages zijn die in het verhaal optreden, maar dat is niet altijd het geval. Een andere benaming voor zowel de voice-over als de persoon die deze inspreekt is “buitenbeeldse stem” of gewoon “stem”.