E-marketing is een verzamelnaam van alle soorten online marketing. Het is tenslotte zeer belangrijkste dat je als bedrijf online zeer sterk staat. Denk aan bv. social media marketing, SEO/SEA, google ads, email marketing, …

De dag van vandaag is het een vereiste om een website of webshop te beheren en zo je producten/diensten te tonen. Het is dan ook zo ingeburgerd bij de mensheid om alles online op te zoeken. 

De betekenis van print media is zeer breed te interpreteren. Je kan als het ware reclame voor je bedrijf laten drukken op alles wat tastbaar is. Print media biedt extra voordelen aan je bedrijf, het is een enorm krachtig commercieel middel.

Een huisstijl is het geheel aan vormen, beelden, kleuren, typografie en taalgebruik waarmee jouw bedrijf naar buiten toe treedt en zich onderscheidt van andere aanbieders. Een leuk logo en huisstijl beïnvloed het denken van de klant.

Er zijn vele soorten fotografie, vele onderverdelingen hiervan kunnen zeer bruikbaar zijn voor een bedrijf. Denk aan productfotografie, portretfotografie, modelfotografie, … voor zowel website als social media.

Een brochure of catalogus is een tastbaar communicatiemiddel dat hoewel er een digitaal tijdperk aangebroken is, nog steeds enorm populair is. Het biedt dan ook onmiskenbare voordelen voor je bedrijf, je deelt ten slotte enorm veel informatie.

Search engine advertising of afgekort SEA, dit wil zeggen dat je bezoekers op een snelle manier naar jouw website of webshop kan leiden. Search engine optimization of afgekort SEO gaat in het kort uitgelegd over de vindbaarheid in Google.

Heb je net een kindje gekregen, heeft je vriend/vriendin je ten huwelijk gevraagd, heb je binnenkort een personeelsfeestje, etc? Dit kondig je natuurlijk graag aan met een leuk kaartje of een toffe uitnodiging.

Je kan naar buiten komen met jouw bedrijf en de producten die je aanbiedt door het gebruik van een video of animatie. In deze video of animatie kan je in een korte tijd alles over jouw bedrijf vertellen en dit op een leuke en originele manier. 

Copywriting is naast fotografie een belangrijk punt. Het kan soms zeer moeilijk zijn om een tekst te schrijven over een product of dienst. Het is belangrijk om enerzijds de juiste woorden te gebruiken en anderzijds moeten de zinnen mooi geformuleerd worden.

Als je op een stijlvolle manier naar buiten komt met je bedrijf door een mooie en stijlvolle website te gebruiken, en alle andere marketing aspecten goed aanpakt. Dan kan je de lijn helemaal doortrekken naar bedrijfskleding toe bv. shirts, truien, jassen, mutsen, …

We are fast

[no_custom_font font_family="Montserrat" font_size="75" line_height="60" font_style="normal" text_align="center" font_weight="700" text_decoration="none" text_transform="none" text_shadow="no" letter_spacing="-1.3" show_in_border_box="no" color="#ffffff"]«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»[/no_custom_font]