Title Image

SEO / SEA

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

SEO/SEA

SEA 

Search engine advertising of afgekort SEA, dit wil zeggen dat je bezoekers op een snelle manier naar jouw website of webshop kan leiden. Je adverteert online via de zoekmachine van Google. Je creëert een duidelijk overzicht van de uitgegeven kosten door het aantal kliks naar jouw website/webshop. De bedoeling hiervan is dat je een advertentiebudget kunt opzetten en hier het maximaal resultaat kan uithalen. 

 

Er komt wel wat bij kijken, je wil ten slotte niet te veel betalen voor een campagne. Door de campagnes op de juiste manier in te stellen beperk je de kosten en haal je het maximaal uit deze advertenties. DirtyHippos gaat aan de slag met de analyse van jouw bedrijf en bekijkt zo welke zoekwoorden een duidelijk bereik geven, daarnaast wordt de kost per klik afgesteld. 

 

Er zijn enkele stappen die voorafgaan om de google ads op de juiste manier aan te pakken. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om te adverteren. 

  • Kennis

We staan er op om elk bedrijf te ‘kennen’, we nemen onze tijd om enerzijds het bedrijf te onderzoeken, wat zijn de noden. Anderzijds willen we ook de mensen achter het bedrijf kennen. 

  • Analyse en strategie

Wat werkt er voor jouw bedrijf en wat is belangrijk in deze sector. Er wordt rekening gehouden met deze verschillende aspecten. We zoeken de juiste strategie om doelen te bereiken die zeer interessant zijn voor jouw bedrijf. 

  • Transparantie

Je krijgt een duidelijk beeld van de prestaties en daarnaast een overzicht van de kosten per klik.

 

SEO 

Search engine optimization of afgekort SEO gaat in het kort uitgelegd over de vindbaarheid in Google. De bedoeling hiervan is om de positie van jouw bedrijf zo goed en hoog mogelijk te laten scoren op Google, hierdoor creëer je een hoger aantal bezoekers op jouw website of webshop. 

 

Om jouw bedrijf vindbaar te maken gaan we kijken naar alle aspecten die nodig zijn om dit te verwezenlijken. Door een doordachte SEO strategie op te zetten bereik je het doel dat je voor ogen hebt om als bedrijf te scoren. De combinatie van verschillende factoren kan hiervan een succes maken. 

 

DirtyHippos bekijkt hier ook wat de belangrijke punten zijn en hier wordt rekening gehouden met het gebruik van de juiste woorden en dat deze woorden ook op de juiste plaats worden gebruikt. 

 

Het verschil tussen SEO en SEA is dat de eerste pijler gaat over de resultaten van de Google zoekmachine. Door dit juist aan te pakken wordt je dan ook vertoond in de organische resultaten van Google. SEA gaat over het adverteren in de zoekmachine. 

  • Kennis

We staan er op om elk bedrijf te ‘kennen’, we nemen onze tijd om enerzijds het bedrijf te onderzoeken, wat zijn de noden. Anderzijds willen we ook de mensen achter het bedrijf kennen. 

  • Naamsbekendheid en meer bereik

Door in Google goed te scoren verkrijg je een bepaalde naamsbekendheid en kunnen potentiële klanten je beter vinden. 

  • Hogere omzet 

Door het aaneensluitend optimaliseren creëer je een duurzame groei van bezoekers. Hierdoor genereer je dus ook meer omzet.

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»