Een gepersonaliseerd geschenk

Dit concept is doordrenkt van creativiteit en streeft naar klanttevredenheid. We hebben zorgvuldige productfotografie toegepast om onze producten tot leven te brengen op de website en ze aantrekkelijk te presenteren. Daarnaast hebben we opvallende folders ontworpen om het merk te promoten en verspreiden via zowel digitale als traditionele kanalen.

Op social media hebben we een actieve aanwezigheid gecreëerd om het publiek te betrekken en op de hoogte te houden van onze nieuwste aanbiedingen en updates. Bovendien hebben we gepersonaliseerde stickers gemaakt.

Open space kitchen

Koffertjes zijn zo leuk om te krijgen, toch geweldig als die dan ook nog gepersonaliseerd zijn. Een koffertje met een babynaam is super leuk om als decoratie op de kinderkamer te gebruiken, of om spulletjes in te verzamelen. Leuk idee: Je kan alle eerste spulletjes bewaren in het koffertje: de eerste romper, eerste speentje, geboortekaartje,…

Als de ouders een ‘mama’ of ‘papa’ koffertje krijgen, kunnen ze dit koffertje gebruiken om de leukste tekeningen of knutselwerkjes in te bewaren. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Ben je zwanger en wil je jouw partner op de hoogte brengen van het superleuke nieuws? Verwen hem/haar met een mama/papa Droomkoffertje met als inhoud de leukste producten om te krijgen.

Various project views