Title Image

Copywriting

Onze manier van werken is anders dan anders! We zetten kwaliteit voor kwantiteit.

Copywriting

Naast het fotografie gedeelte is het schrijven van teksten of in andere woorden copywriting ook een belangrijk punt. Het kan soms zeer moeilijk zijn om een tekst te schrijven over een product of dienst.

 

Het is belangrijk om enerzijds de juiste woorden te gebruiken en anderzijds moeten de zinnen mooi geformuleerd worden. Daarnaast is het aangeraden om de teksten niet te saai of te moeilijk te maken. Het zou een interessant verhaal moeten zijn die graag gelezen wordt. 

 

De juiste informatie is uiteraard wel een must. Het is ook aangeraden om nuttige informatie te delen met jouw potentiële klanten. Elk product heeft een korte en uitgebreide omschrijving. 

Naast deze punten zijn de woorden die gebruikt worden uiterst belangrijk. Door het gebruik van de juiste woorden komen we terug bij het verhaal van SEO. hierdoor wordt je in google gevonden. 

 

Al deze punten zijn afhankelijk van elkaar en op de een of andere manier met mekaar verbonden. Door het ene aspect juist aan te pakken, kan een ander onderdeel hiervan profiteren en ook voordelen behalen. 

 

Naast de teksten van websites zijn er uiteraard de teksten voor brochures, magazines en catalogussen maar ook de teksten die gebruikt worden voor social media spelen een belangrijke rol. 

 

Elke soort copywriting heeft een belangrijke functie. DirtyHippos is gespecialiseerd in de categorie copywriting en schrijft de gepaste teksten voor alle soorten producten of diensten. 

 

 

 

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»