miniswim

“Klein van formaat, groot van genot”

Heb je altijd al gedroomd van een zwembad, maar heb je niet veel ruimte in je tuin? Geen zorgen! Je kunt nog steeds van alle voordelen van een zwembad genieten. Zelfs als je maar een kleine ruimte beschikbaar hebt, is het mogelijk om een mini pool te bouwen! Wil je meer weten over de opties en prijzen? Op onze website helpen we je op weg!

Wat is het?

Een mini pool is een kleine versie van een standaard zwembad en wordt ook wel een kleine pool of compacte pool genoemd. Dit type zwembad is ideaal voor mensen die beperkte ruimte hebben in hun tuin of woning, maar toch willen genieten van de voordelen van een zwembad.

Omdat het kleiner is dan een traditioneel zwembad, is het ook eenvoudiger en goedkoper om te installeren en te onderhouden.

Despite its smaller size, a mini pool can still be equipped with heating, lighting and jets, and can be built with different materials, such as concrete, fiberglass or vinyl.

Een mini pool kan een leuke toevoeging zijn aan een buitenruimte en biedt een perfecte plek om af te koelen tijdens de warme zomermaanden of om te ontspannen na een lange dag.

miniswim