Verse broodjes

Meatingpoint is dé ultieme bestemming voor liefhebbers van hartige smaken en verse ingrediënten. Met een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke broodjes, belegd met sappig vlees, knapperige groenten en verrukkelijke sauzen, belooft deze broodjeszaak een smaakervaring die je keer op keer wilt herhalen.

Of je nu kiest voor een klassieke clubsandwich, een pittige panini of een creatieve wrap, Meatingpoint staat garant voor hoogwaardige producten en vriendelijke service. Gelegen op een centrale locatie, is het de perfecte tussenstop voor een snelle lunch of een smakelijke traktatie onderweg.

Open space kitchen

Meatingpoint’s marketingstrategie omvat een naadloze integratie van digitale en traditionele methoden om de aantrekkelijkheid van hun aanbod te benadrukken. De website biedt een meeslepende ervaring met smaakvolle visuals om de klanten gemakkelijk online te laten bestellen. Hoogwaardig drukwerk, inclusief opvallende posters en menukaarten, versterkt hun aanwezigheid in de fysieke wereld, terwijl ter plaatse gemaakte productfoto’s de versheid, kwaliteit en smakelijkheid van hun gerechten prachtig vastleggen, wat resulteert in een consistente en verleidelijke merkervaring zowel online als offline.

De producten werden gefotografeerd door DirtyHippos, dit werd ter plaatse gedaan om het verloop zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Various project views