Anders dan anders

Communicatie, Expertise &

Kennis


Onze manier van werken is anders dan anders. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat klanten meer en meer verwachten van hun communicatiespecialisten. Vandaar dat we onze aanpak hebben volledig hebben aangepast. We waren het beu om van anderen afhankelijk te zijn en willen onze expertise en kennis overbrengen naar onze klanten, op onze manier.

 

 

DirtyHippos is een selectief groepje van specialisten in online en offline marketing. DirtyHippos heeft bewust geen honderden klanten. Dit komt omdat we kwaliteit voor kwantiteit zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat als er te veel klanten zijn dat zij alsook een nummertje worden. Dit is absoluut niet waar wij voor willen staan. We staan erop dat onze klanten steeds terecht kunnen bij dezelfde persoon, dit nauw contact schept een vertrouwensband die wij enorm belangrijk vinden.

 

 

Omdat we de visie hebben om onze klanten echt te kennen… hebben we dus hiernaar gehandeld. We gaan tot het uiterste bij deze klanten en zien elk van hen alsof het onze eigen firma is die we vertegenwoordigen. We werken zeer nauw samen met het bedrijf, alles wordt besproken omdat we ervan overtuigd zijn dat communicatie ‘the key’ is.

 

 

Door deze manier van werken zijn we heel sterk geworden in totaalcommunicatie. Doordat we onze klanten zeer goed kennen kunnen we zelfstandig handelen in naam van onze klant. Zo kan er veel sneller geanticipeerd worden als het nodig is.


We are fast

[no_custom_font font_family="Montserrat" font_size="75" line_height="60" font_style="normal" text_align="center" font_weight="700" text_decoration="none" text_transform="none" text_shadow="no" letter_spacing="-1.3" show_in_border_box="no" color="#ffffff"]«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»[/no_custom_font]