Durven is troef!

Uniek, Anders &

Apart


DirtyHippos is er zich van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Vandaar dat we ook anders zijn dan anderen. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem, durven is onze troef. We gaan steeds een stapje verder waar andere zich ongemakkelijk zouden voelen.

 

 

Ook voor onze klanten hanteren we deze instelling. De stem die onze klanten hebben brengen we op een zo goed mogelijke manier naar buiten.

 

 

Daarnaast beloven we onze klanten exclusiviteit. Onze ontwerpen zijn steeds een one-of-a-kind design. Er wordt met de klant besproken wat belangrijk is en hiermee wordt verder gewerkt. We hebben een uitgesproken mening en zullen deze altijd eerlijk uitten. We zijn geen meelopers die gewoon snel doen wat de klant vraagt, we durven een discussie aangaan als we er zeker van zijn dat het een andere aanpak nodig heeft. We durven gerust zeggen dat al deze aspecten DirtyHippos exclusief maakt.


Do not underestimate our power

[no_custom_font font_family="Montserrat" font_size="75" line_height="60" font_style="normal" text_align="center" font_weight="700" text_decoration="none" text_transform="none" text_shadow="no" letter_spacing="-1.3" show_in_border_box="no" color="#ffffff"]«WE ARE NOT TO FUCK WITH.»[/no_custom_font]