Title Image

Catalogus laten maken in de Kempen

Indien je een catalogus wilt laten maken door een professioneel bedrijf, schakel je DirtyHippos uit Meerhout in de Kempen in. Als specialist in marketing voorzien we zowel online als offline marketing voor bedrijven. Ook in dit digitale tijdperk zijn catalogi nog steeds een effectieve vorm van marketing. Lees hieronder verder en ontdek waarom.
Home » Catalogus laten maken in de Kempen

Een catalogus in je huisstijl laten maken in de Kempen

 

Verkoopt je bedrijf verschillende producten en ben je op zoek naar een manier om deze aan te bieden aan potentiële klanten? Heb je er dan al eens aan gedacht om een catalogus te laten maken door ons bedrijf in de Kempen? Print media, zoals T-shirts, zonnebrillen, vlaggen en brochures bieden één groot voordeel ten opzichte van digitale marketing: je geeft geïnteresseerden namelijk iets dat tastbaar is. Op deze manier wordt je potentiële koper voortdurend herinnerd aan jouw bedrijf. Wij maken een catalogus volledig volgens de huisstijl van je bedrijf zodat je nog meer herkenbaar bent. Wil je print media combineren met online marketing? Dan kan je bij ons ook een webshop laten maken of kan je inspelen op social media. Zo is je bedrijf zowel op online als fysiek vlak aanwezig.


Full service marketing bureau
Gelimiteerd klantenbestand
Interne fotografen

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Laat je catalogus door ons maken

 

Wil je een catalogus met je producten door ons bedrijf in de Kempen laten maken? Of heb je eventueel ook interesse in andere vormen van marketing voor je bedrijf? Voor beide marketingdiensten reken je op ons. Contacteer ons via het e-mailadres info@dirtyhippos.be of bel naar het nummer +32 14 39 69 50.

Contacteer ons vrijblijvend voor persoonlijk advies

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»