Home » Webdesign in de Kempen

Een nieuw webdesign laten maken in de Kempen op maat van je bedrijf

 

Als specialist in digitale marketing uit de Kempen voorzien we webdesign op maat. Wij kijken daarbij altijd eerst naar het doel van de website. Is het doel van de website informatie delen? Dan kan je bij ons in de Kempen een nieuwe website laten maken die je boodschap duidelijk overbrengt. Wil je producten verkopen? Dan kunnen we ook een webshop maken. Bij een goede website kan een mooi logo uiteraard niet ontbreken. Wij kunnen voor jou een nieuw professioneel logo ontwerpen. Indien je ons bedrijf uit de Kempen inschakelt voor webdesign, reken je op creativiteit. Wij hameren op uniciteit en komen met ideeën op de proppen die je nergens anders voorgeschoteld krijgt. Nog een groot voordeel van ons bedrijf uit Meerhout is dat we eigen interne fotografen hebben. Jouw nieuwe website, die je bij ons in de Kempen kunt laten maken, zal dus ongetwijfeld de aandacht trekken dankzij onze professionele foto’s.


Full service marketing bureau
Gelimiteerd klantenbestand
Interne fotografen

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Geniet van totaalservice wanneer je een nieuwe website wil laten maken in de Kempen

 

Indien je een nieuwe website wilt laten maken door ons bedrijf uit de Kempen, stopt onze service niet bij webdesign. Een website moet immers onderhouden worden. Wij nemen dat graag voor onze rekening. Daarnaast kunnen we ons op lange termijn ook bezighouden met het verhogen van de vindbaarheid van uw website. Bel naar het nummer +32 14 39 69 50, stuur een e-mail via het e-mailadres info@dirtyhippos.be of vul het contactformulier in.

Contacteer ons vrijblijvend voor persoonlijk advies

We are fast

[no_custom_font font_family="Montserrat" font_size="75" line_height="60" font_style="normal" text_align="center" font_weight="700" text_decoration="none" text_transform="none" text_shadow="no" letter_spacing="-1.3" show_in_border_box="no" color="#ffffff"]«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»[/no_custom_font]