Title Image

Full service marketing bureau Kempen

Indien je op zoek bent naar full service op het gebied van marketing, zit je goed bij ons bureau in Meerhout in de Kempen. Als expert in digitale marketing en print media kan DirtyHippos jouw bedrijf ongetwijfeld van de juiste oplossing voorzien. Wij staan voor creativiteit en uniciteit en dat is te zien in onze communicatie.
Home » Full service marketing bureau Kempen

Reken op full service qua marketing wanneer je ons bureau in de Kempen inschakelt

 

Wanneer je ons bureau in de Kempen inschakelt voor marketing, reken je op full service. Wat houdt dat in? We nemen alle marketing voor je bedrijf op ons. Heb je bijvoorbeeld nog geen website? Dan kan je bij ons een website laten maken. We bouwen deze dan volledig op volgens een huisstijl die jij wenst. Daarnaast kunnen we ook een professioneel logo ontwerpen. Dankzij dat logo en je huisstijl kan je herkenning en een bepaald imago creëren bij potentiële klanten. Naast online marketing kan je ook op ons rekenen voor offline marketing. Je kan bij ons bijvoorbeeld ook een catalogus met al je producten, T-shirts, zonnebrillen of een brochure laten maken.


Full service marketing bureau
Gelimiteerd klantenbestand
Interne fotografen

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Neem contact op met ons bureau

 

Wil je genieten van full service op het gebied van marketing via ons bureau uit Meerhout in de Kempen? Wij bespreken graag alle mogelijkheden en geven met plezier extra informatie over onze digitale marketingdiensten. Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32 14 39 69 50, door een e-mail te sturen info@dirtyhippos.be naar of via het contactformulier.

Contacteer ons vrijblijvend voor persoonlijk advies

We are fast

«SPEED & ACCURACY IS NO ISSUE AT ALL.»