De dag van vandaag is het een vereiste om een website of webshop te beheren en zo je producten/diensten te tonen. Het is dan ook zo ingeburgerd bij de mensheid om alles online op te zoeken. 

E-marketing is een verzamelnaam van alle soorten online marketing. Het is tenslotte zeer belangrijkste dat je als bedrijf online zeer sterk staat. Denk aan bv. social media marketing, SEO/SEA, google ads, online adverteren, …

De betekenis van print media is zeer breed te interpreteren. Je kan als het ware reclame voor je bedrijf laten drukken op alles wat tastbaar is. Print media biedt extra voordelen aan je bedrijf, het is een enorm krachtig commercieel middel.

Een huisstijl is het geheel aan vormen, beelden, kleuren, typografie en taalgebruik waarmee jouw bedrijf naar buiten toe treedt en zich onderscheidt van andere aanbieders. Een leuk logo en huisstijl beïnvloed het denken van de klant.

Er zijn vele soorten fotografie, vele onderverdelingen hiervan kunnen zeer bruikbaar zijn voor een bedrijf. Denk aan productfotografie, portretfotografie, modelfotografie, … voor zowel website als social media.

Search engine advertising of afgekort SEA, dit wil zeggen dat je bezoekers op een snelle manier naar jouw website of webshop kan leiden. Search engine optimization of afgekort SEO gaat in het kort uitgelegd over de vindbaarheid in Google.

Over ons

DirtyHippos durft anders te zijn…

 

DirtyHippos is er zich van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Vandaar dat we ook anders zijn dan anderen. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem, durven is onze troef. We zijn heel sterk geworden in totaalcommunicatie en kunnen hierdoor veel meer betekenen voor onze klanten. We begeleiden hen in de digitale wereld van A tot Z, dit gaat van een logo en huisstijl, webdesign, copywriting tot e-marketing.  DirtyHippos bezit nog een extra troef namelijk interne fotografen. Hierdoor kunnen we ook verschillende soorten fotografie aanbieden zoals modelfotografie maar ook productfotografie.

 

We zijn niet enkel anders in communicatie maar ook op andere punten. DirtyHippos heeft bewust minder klanten, door deze manier van werken te hanteren kunnen we garanderen dat we onze klanten echt ‘kennen’. We weten perfect wat ze willen en communiceren heel sterk met onze klanten.

 

Voor elke digitale opdracht, ingewikkeld, moeilijk of vervelend? DirtyHippos gaat de uitdaging aan…


[no_testimonials testimonial_type="image_left" category="testimonial DirtyHippos" number="4" show_title="no" show_title_separator="no" text_align="left_align" text_font_style="" text_font_weight="700" show_author="yes" author_position="below_text" author_font_weight="" author_font_style="normal" show_position="yes" job_position_placement="inline" job_font_style="normal" show_image="no" navigation_type="buttons" active_button_outer_border="no" dark_navigation="no" auto_rotate_slides="5" text_color="#ffffff" text_letter_spacing="0" text_top_padding="10" text_bottom_padding="19" author_text_font_family="Montserrat" author_text_color="#ffffff" author_font_size="17" job_color="#38c5eb" text_font_size="16" text_line_height="18"]

[no_carousel orderby="" order="" number_of_items="3"]

Indien je zoekt naar een specialist in digitale en online marketing, zit je op de goede plek bij ons bureau in Olen. DirtyHippos durft anders te zijn. Wij zijn er ons dan ook van bewust dat we uniek moeten zijn en blijven. Onze marketing is hard en heeft een aparte stem. We zijn heel sterk geworden in totaalcommunicatie en kunnen hierdoor veel meer betekenen voor onze klanten. We begeleiden hen in de digitale wereld van a tot z. Ontdek voor welke diensten je op ons rekent.

 

Digitale marketing in allerlei vormen

In ons kantoor in Olen kan je terecht voor allerlei vormen van digitale marketing, waaronder online marketing. Wil je de marketing voor je bedrijf in onze handen laten? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een professioneel logo ontwerpen. Heeft je bedrijf nog geen website? Laat dan een website maken door onze specialisten in digitale marketing! Zij kunnen een standaard website, maar ook een webshop bouwen. Verder is ons bureau ook gespecialiseerd in andere vormen van online marketing zoals copywriting en e-marketing. Een extra troef dat ons bureau voor online marketing bezit, zijn onze interne fotografen. Daardoor kunnen we ook verschillende soorten fotografie aanbieden zoals modelfotografie maar ook productfotografie.

 

Een bewust gelimiteerd klantenbestand

Ons kantoor voor digitale marketing is niet enkel anders in online communicatie, maar ook op andere punten. We hebben bewust minder klanten. Op deze manier leren we onze bestaande klanten echt ‘kennen’. We weten perfect wat jij als klant wilt en communiceren sterk. Wij gaan elke opdracht aan, hoe moeilijk deze ook kan zijn.

 

Bekijk onze realisaties

Wil je de digitale marketing in handen laten van ons bureau? Wij doen graag de mogelijkheden van onze diensten uit de doeken en bekijken met plezier hoe we je bedrijf van de juiste oplossingen kunnen voorzien. Wil je eerst eens kijken wat ons bureau al verwezenlijkt heeft wat online marketing betreft? Neem dan een kijkje tussen onze realisaties!